Takovo osiguranje a.d.o.

Pod transportnim osiguranjem se podrazumeva osiguranje stvari koje se prevoze, osigurane stvari u skladištu po završenom prevozu dok čekaju na dalju otpremu (osiguranje karga) i osiguranje prevoznih sredstava (osim kopnenih) kojima se prevoze stvari i putnici, ili služe kao tehnička sredstva ili sredstva za obavljanje radova.

Osiguranjem se obezbeđuju i prevozioci ili organizatori prevoza od odgovornosti za robu koja se transportuje u drumskom, železničkom, vazdušnom, pomorskom, rečnom, kombinovanom, cevnom i poštanskom saobraćaju.

Kasko osiguranje u transportu odnosi se na vazduhoplove, rečne i pomorske plovne objekte, kao i odgovornost za smrt i telesnu povredu putnika i štetu nanete trećim licima.
 

Osiguravajuće društvo Takovo osiguranje a.d.o.
Naziv Osiguranje vozara u medjunarodnm prevozu - CMR
Osiguranik Za sva lica
Predmet
Vrsta
Opis osiguranja
Napomena

Prijavite se za više informacija o odabranoj vrsti osiguranja

Komentari

Nema komentara.

Ako želite možete ostaviti komentar

Anketa

Putno osiguranje

Koliko često putujete u toku godine (odmori i višednevna putovanja)?

Osiguranje:online/

Sve informacije o osiguravajućim društvima i njihovoj ponudi, predstavljene na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Osiguranje ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.